Traditioneel Stucwerk

Traditioneel stucwerk wil zeggen dat de stuclaag op een ambachtelijke wijze wordt aangebracht op wanden en plafonds. Bij traditioneel stucwerk wordt gebruik gemaakt van gips of cement gebonden materialen. Dit heeft te maken met de ondergrond en de ruimte waar het stucwerk word toegepast. Zo kan traditioneel stucwerk gebruikt worden als afwerking maar ook als onderlaag voor saus werk en tegels of spuitwerk.

Hier onder vind u de meest populaire afwerkingen,heeft u liever een andere afwerking neem dan contact met ons op

Pleisterwerk

Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel.
Lees verder…

Raapwerk

Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel.
Lees verder…

Gipsspuiten

Het machinaal spuiten van gips heeft het zelfde effect als het met de hand aanbrengen van gips, alleen gaat dit een stuk sneller.
Lees verder…

Schuurwerk

Schuurwerk is een pleisterwerk dat toe te passen is in bijna elk interieur. Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit (natuurlijk wit) opdroogt en dus niet meer gesausd hoeft te worden.
Lees verder…

Sierpleister

Bij sierpleister heeft u de keuze uit diverse uitvoeringen:
De meest toegepaste techniek is spachtelputz, op basis van kunstharsdispersie.
Spachtelputz is een decoratieve, pastavormige sierpleister met regelmatige korrelstructuur.
Lees verder…

Buitengevels

U heeft een nieuw stuk aan uw huis laten bouwen, of een oud huis waarvan u de gevels niet meer mooi vindt. Dit zijn allemaal redenen om te overwegen de buitenkant van uw woning of kantoor te laten stucadoren.
Lees verder…